Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Hjælp til bagning og/eller madlavning...

Multifunktionel måleske

Gør din madlavning nemmere med denne multifunktionelle måleske, som både kan måle millimeter og gram - alt afhængigt af, hvad du skal måle. Ideel til al slags madlavning og bagning.

 

Multifunktionel måleske med 2 forskellige ender, så du både kan måle millimeter og gram. Den vil gøre det nemmere, at dosere ting som f.eks. sukker, salt, krydderier, mel, m.m. 

 

 

 

Hjælper til at slå ægget ud

Med den smarte EZ-Cracker kan du slå ægget ud direkte i skålen eller på panden - helt uden at få skaller i maden. Den kan også bruges til, at pille skallen af kogte æg. Der medfølger en æggehvide skiller. 

 

EZ-Cracker er lavet i hård plast og er nem at anvende. Du sætter blot ægget ind i holderen og presser ned på håndtaget, hvorefter ægget skilles i 2 og skallen bliver tilbage i holderen.

 

 

Den er også ideel til hårdkogte æg, da den let slår hul på skallen, hvorefter den pilles af i 2 dele og får et flot helt æg. Der medfølger en æggehvideskiller, som du kan sætte fast på bunden af EZ-Cracker og så griber den blommen og lader hviden falde ned i skålen.

 

 

Prisen for ovennævnte hjælpemidler ligger fra 60,- til 100,- kr. og kan købes flere steder på nettet.