Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Sommerlivet i haven og på terrassen fortsætter lidt endnu…

(indlægget indeholder inspiration for konkrete hjælpemidler)

Vi skriver september og vi har fået en skøn sensommer.

Temperaturen er høj, og solen skinner fra en næsten skyfri himmel. Det får de fleste mennesker til at bruge mere tid udendørs end indendørs, når helbred og tid byder det.

 

Arbejde i haven

Mange elsker at bruge tiden udendørs på at ordne deres have. Her kan Radius Gardens Haveredskaber være til stor hjælp. De er oprindeligt udviklet til folk med håndproblemer, men kan bruges af alle. De er udformet ergonomisk for at skabe mindst mulig belastning for muskler og led i hænder, arme og skuldre.

For at skåne ryggen og knæene, når man skal ned at arbejde i f.eks. bede, kan det være en god idé at gøre brug af en skammel som f.eks. OneLeg. OneLeg er ideel, fordi den har en rund, buet bund, der gør, at man kan dreje sig 360 grader rundt uden at skulle rejse sig. Endvidere kan man vippe frem og tilbage, hvis man skal frem og nå den anden side af bedet eller lignende. Den fås i 4 forskellige størrelser, så der er til alle behov.

 

Pause på terrassen

Der er mange, der bruger deres terrasse flittigt om sommeren. Det kan være til en pause fra havearbejdet, spise aftensmad eller bare til et glas vin i aftensolen. Her kan Electric Barman være dejlig at have. Denne elektriske vinoptrækker gør det nemt at åben vinen uden brug af særlig mange kræfter. Den kan klare ca. 25 propper på sit genopladelige batteri, før den skal oplades.

Om morgenen hvor det stadig kan være lidt køligt, kan det være rart at sidde på terrassen og lytte til fuglene kvidre. Her kan WOW thermokop være noget for dig. Den holder kaffen varm og kan lukke helt tæt. Et alternativ kan være Magicup. Magicup har ikke samme termoeffekt som WOW, men lukker til gengæld til på 0,15 sekunder, hvis koppen væltes. Endvidere har den et 360 graders drikkelåg, der gør, at man kan drikke af den fra alle sider. Det resulterer også i, at man kan dufte aromaen selvom man drikker, hvilket ikke er tilfældet ved de fleste to-go-kopper.

 

Teknologi i hverdagen ønsker jer alle en dejlig sensommer.