Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

STOR INTERESSE FOR ÅBENT HUS ARRANGEMENTET I SDR. OMME

Ca. 40 "gæster" var der mødt op til dagens Åbent Hus i Teknologi i hverdagens lejlighed, hvor temaet denne gang er "se og høre/svagt seende og hørehæmmede".

Hans Pauli der blev blind som 7-årig viste og fortalte om, hvordan og hvad han bruger sin mobil, tablet m.m. til. Han fortalte om forskellige apps, som også er en stor hjælp i dagligdagen.

 

Konsulent Inga fra Dansk Blindeforening er selv svagtseende fortalte om de mange muligheder og hjælp de kan give.


Bente, der er født blind havde taget den 3-årige førerhund med, som følger og hjælper hende over alt. Bente er en ildsjæl, der bl.a. har lavet lydavis i Frisam i 15 år. De vil meget gerne have flere frivillige med, som hjælp til flere annoncer og tekster i lydavisen.
Bente fortalte også om, at hun strikker rigtig meget og i dagens anledning, havde hun en hjemmestrikket trøje på.

 

Kristian er formand for Høreforeningen i Billund/Grindsted og fortalte om alle de muligheder og sparring man kan få igennem dem. Kristian er selv svagthørende og er afhængig af hjælpemidler og øjenkontakt ved samtale.
Elin og en kollega fra Audium var klar til at give dem der ønskede det en høretest.

 

Der var også en høreterapeut fra Kommunikation og Hjælpemidler i Esbjerg, som kunne vise og fortælle om bl.a. forskellige ure, høreapparater og hjælpemidler til hørehæmmede.

 

Hvis du gik glip af det spændende program, så kan du møde de samme igen på torsdag, hvor du også kan høre et foredrag kl. 16.00 med højskoleleder Solveig Højgaard fra Castberggård. Hun fortæller bl.a. om de mange muligheder der er, selvom man har et "høre-handicap".

 

Se hele uge programmet her  

 

Se hele ugens program her
Se hele ugens program her